Werken met NewSkool

Als werkgever heb je altijd uitdagingen om het juiste talent op de juiste plek te krijgen.

Je wilt flexibel zijn en geen zorgen hebben over de kwaliteit en de continuïteit van je tijdelijke bezetting.

Daar heeft NewSkool dé oplossing voor!

 

NewSkool heeft jonge, slimme en sociaal zeer vaardige medewerkers in dienst die in deze behoefte kunnen voorzien.

Wij zijn een samenwerkingspartner die zorgt voor een optimale bezetting in jouw organisatie.

Neem contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Renée van Bottenburg

M 06 11 48 65 88
E renee.van.bottenburg@newskool.nl

NewSkool in 1,5 minuut

Ons aanbod

Hoog niveau

Wij selecteren kritisch. De medewerkers die wij in dienst nemen en detacheren hebben een wo/hbo werk- en denkniveau en zijn super gemotiveerd om te werken en te studeren. Ze bezitten uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en hebben een proactieve houding.

Werken én studeren

NewSkoolers werken fulltime en studeren daarnaast in deeltijd op een universiteit of hogeschool. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor beschikken over jonge, slimme en gedreven mensen die heel goed zijn in uitvoerende taken, maar ook een stapje verder kunnen denken.

Toegevoegde waarde

Typerend voor NewSkoolers is dat ze snel zijn ingewerkt, meedenken, zich goed kunnen aanpassen en een verfrissende dynamiek op de werkvloer brengen. Daarnaast ontwikkelen ze zichzelf continue. Nieuw verworven kennis kan direct worden toegepast op het werk.

Breed inzetbaar

NewSkoolers vervullen veelal klantgerichte en (project) ondersteunende werkzaamheden. We detacheren onze medewerkers veel in de IT en op finance afdelingen. Ze zijn o.a. inzetbaar op het gebied van systeem-, applicatie- en/of databeheer, business analyse en rapportage, servicedesk, financiële administratie, etc. Gemiddeld werken ze tussen de 12 en 15 maanden bij een opdrachtgever.

Aantrekkelijk tarief

Onze medewerkers hebben een goed intellectueel niveau, maar zijn nog niet afgestudeerd. Daardoor zijn ze inzetbaar tegen een aantrekkelijker tarief dan een afgestudeerde hbo’er of wo’er. NewSkoolers zijn vanwege hun achtergrond goed in staat om kritisch mee te denken en te reflecteren wat voor een opdrachtgever waardevol is. Daarnaast zijn ze snel ingewerkt.

Scholing en ontwikkeling

Wij stimuleren onze medewerkers vakinhoudelijke certificaten te halen, die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Daarnaast werken NewSkoolers aan hun persoonlijke ontwikkeling door het volgen van het zogenaamde NewSkills traject (i.s.m. de Hogeschool van Amsterdam). De opbrengst hiervan levert vanzelfsprekend ook meerwaarde op voor de opdrachtgever.

DNA van een NewSkooler

Klanten vertellen

‘NewSkoolers zijn heel makkelijk om mee samen te werken. Zij hebben veel nieuwe ideeën, stimuleren andere medewerkers en zijn heel enthousiast in hun werk. BNG zorgt ervoor dat NewSkoolers goed worden ingewerkt en zich thuis voelen. Daar krijgen wij veel voor terug. Hoewel ze allemaal een deeltijdstudie volgen naast hun voltijdbaan stralen zij allen veel energie uit’.

Femie Verwer | HR adviseur BNG Bank

’Ik vind het bijzonder dat NewSkool medewerkers de kans geeft zich aan het begin van hun loopbaan te oriënteren bij verschillende werkgevers, zodat zij brede werkervaring kunnen opdoen. Onze communicatie met NewSkool is laagdrempelig, open, prettig en ontspannen. NewSkool volgt hun medewerkers actief op de werkvloer en heeft goed contact met hen’.

FELIX RUITERMAN | HOOFD SERVICEDESK ICT EVIDES

‘NewSkool begrijpt onze business en voelt goed aan naar welke mensen wij op zoek zijn. Namelijk enthousiaste, zelfstandige en professionele medewerkers, die zichzelf graag verder willen ontwikkelen en 100% inzet leveren. NewSkoolers zijn bij ons perfect inzetbaar en leveren een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Dat heeft voor ons veel meerwaarde’.

Allan de Gier | manager servicedesk KPN Zakelijke Markt

Type Werk

IT BEHEER

SOFTWARE DEVELOPMENT

SERVICEDESK

BUSINESSANALYSE

DATAMANAGEMENT

FINANCE

PMO/PROJECTLEIDING

Type Werk

IT BEHEER

SOFTWARE DEVELOPMENT

SERVICEDESK

BUSINESSANALYSE

DATAMANAGEMENT

FINANCE

PMO/PROJECTLEIDING

Onze NewSkoolers

 

DEVELOPMENT

Junior Developer

PROJECTONDERSTEUNING

Project Management Officer

(PMO’er)

IT BEHEER

Senior Servicedesk Medewerker

IT BEHEER

Project Management Officer

(PMO’er)

Aanmelden NEWNEWS

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je op voor onze nieuwsbrief.

kantoor Den Haag

Neuhuyskade 32

2596 XL Den Haag

kantoor Amsterdam

Korte Leidsedwarsstraat 12 II

1017 RC Amsterdam