Werken met NewSkool

Tijdelijk extra mensen nodig? Of op zoek naar een andere oplossing voor het inhuren van flexibel personeel?

NewSkool heeft jonge, slimme en sociaal zeer vaardige medewerkers in dienst,
die voor korte of langere tijd bij een opdrachtgever aan de slag kunnen.

Dat kan via detachering, maar ook via co-sourcing, outsourcing of andere samenwerkingsvormen.

Wij bieden klanten altijd een passende oplossing, waarbij kwaliteit en continuïteit zijn gegarandeerd.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Renée van Bottenburg

M 06 11 48 65 88
E renee.van.bottenburg@newskool.nl

Ons aanbod

Hoog niveau

Wij selecteren kritisch. De medewerkers die wij in dienst nemen en detacheren hebben een wo/hbo werk- en denkniveau en zijn super gemotiveerd om te werken en te studeren. Ze bezitten uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en hebben een proactieve houding.

Werken en studeren

NewSkoolers werken fulltime en studeren daarnaast in deeltijd op een universiteit of hogeschool. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor beschikken over jonge, slimme en gedreven mensen die heel goed zijn in uitvoerende taken, maar ook een stapje verder kunnen denken als dat nodig is.

Toegevoegde waarde

Typerend voor NewSkoolers is dat ze snel zijn ingewerkt, meedenken, zich goed kunnen aanpassen en een verfrissende dynamiek op de werkvloer brengen. Daarnaast ontwikkelen ze zichzelf door naast hun werk een hbo- of wo-opleiding te volgen en vakgerichte certificaten te halen. Nieuw verworven kennis kan daardoor direct worden toegepast op het werk.

Breed inzetbaar

NewSkoolers vervullen veelal klantgerichte en (project) ondersteunende werkzaamheden. We detacheren onze medewerkers veel in de IT en finance, maar ook op andere afdelingen. Ze zijn inzetbaar op het gebied van bijvoorbeeld systeem-, applicatie- en/of databeheer, business analyse en rapportage, servicedesk, financiële administratie, etc. Gemiddeld werken NewSkoolers tussen de 12 en 15 maanden bij een opdrachtgever.

Aantrekkelijk tarief

Onze medewerkers hebben een goed intellectueel niveau, maar zijn nog niet afgestudeerd. Daardoor zijn ze inzetbaar tegen een aantrekkelijker tarief dan een afgestudeerde hbo’er of wo’er. NewSkoolers zijn vanwege hun achtergrond goed in staat om kritisch mee te denken en te reflecteren, wat voor een opdrachtgever waardevol is.

Scholing en ontwikkeling

Wij stimuleren onze medewerkers vakinhoudelijke certificaten te halen, die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Daarnaast werken NewSkoolers aan hun persoonlijke ontwikkeling door het volgen van het zogenaamde NewSkills traject (in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam). De opbrengst hiervan levert vanzelfsprekend ook meerwaarde op voor de opdrachtgever.

  • finance

  • IT

  • high tech

  • food

  • overheid

  • overig

Sectoren waarin NewSkool

actief is

DNA van een NewSkooler

 

TYPE WERK

NewSkoolers zijn inzetbaar

op verschillende plekken

in de organisatie

AANMELDEN NEWNEWS

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je op voor onze nieuwsbrief.

kantoor Den Haag

Neuhuyskade 32

2596 XL Den Haag

kantoor Amsterdam

Korte Leidsedwarsstraat 12 II

1017 RC Amsterdam