newskool logo
Menu
Mar 2021

Klanten vertellen Servicepunt71

“Newskool biedt continuïteit voor opdrachtgevers”

Jenny de Jong werkt als coördinator Servicedesk ICT bij Servicepunt71, dat de bedrijfsvoering van verschillende gemeentelijke organisaties in de Leidse regio beheert. Als coördinator stuurt zij het team Servicedesk ICT aan. De skilled servicedeskmedewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde problemen en vragen vanuit de eigen organisatie en de klantorganisaties.

Klanten Staffing Groep

In 2019 was Newskool een van de winnaars van een tender om personeel aan de servicedesk te leveren. Sindsdien is Jenny een enthousiaste fan van Newskool geworden. “Dat komt in de eerste plaats doordat Newskool goede mensen levert. De medewerkers hebben een goed stel hersens en weten de materie snel op te pikken, maar nog belangrijker zijn de sociale vaardigheden. Als servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt en dus is een klantvriendelijke houding en goede communicatie ontzettend belangrijk. Bij de mensen van Newskool weet ik dat ze dat uitstekend beheersen.”

Jenny is niet alleen dik tevreden over de medewerkers die bij Servipunt71 aan de slag gaan, maar ook over het contact met Newskool is ze erg tevreden. “Ik heb regelmatig contact met Floor van Heugten, CEO en dat is een heel prettige sparringpartner. Floor begrijpt wat ik nodig heb en wat ik belangrijk vind en weet daar altijd actief op in te spelen. Als iemand doorstroomt en er een plek vrijkomt, staat er altijd weer een goede volgende kandidaat klaar. Ik hou altijd een intakegesprek met nieuwe kandidaten, maar zou dat bij wijze van spreken kunnen overslaan, omdat Floor altijd een juiste voorselectie weet te maken.”

“Je ziet dat Newskoolers zich altijd blijven ontwikkelen.”

Het concept van Newskool is dat medewerkers naast hun werk nog een studie volgen. Af en toe wordt er een studiedag opgenomen om aan een tentamen deel te kunnen nemen. “Dat stond ook netjes in de tender vermeld. Ik vind het goed om te zien dat Newskool op die manier aandacht besteed aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Zowel in de studie van medewerkers als daarbuiten. Als bepaalde kennis ontbreekt, zorgt Newskool ervoor dat ze daar snel in worden bijgespijkerd. Je ziet dat Newskoolers zich altijd blijven ontwikkelen en de begeleiding vanuit Newskool kan ik alleen maar toejuichen. Had ik al gezegd dat ik fan ben van Newskool?”