onze werkwijze

Herkennen van onondekt talent

Flexibiliteit voor iedere opdrachtgever

Jonge en gemotiveerde medewerkers

IT detachering

Als organisatie kun je in de situatie terechtkomen waarin je tijdelijk extra mensen op de ICT-afdeling kan gebruiken. Bijvoorbeeld door een plotselinge piek in werkzaamheden of wanneer je aan een groot tijdelijk project werkt. ICT-detachering kan dan uitkomst bieden.

Op deze pagina bespreken we de mogelijkheden van IT-detachering, waar je rekening mee moet houden en hoe NewSkool jou van a tot z kan begeleiden.

Meer weten over onze werkwijze of benieuwd welke NewSkoolers nu beschikbaar zijn?

Op deze pagina bespreken we de mogelijkheden van IT-detachering, waar je rekening mee moet houden en hoe NewSkool jou van a tot z kan begeleiden.

IT- en ICT-detachering met professionals

Als organisatie is het altijd een uitdaging om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, zeker binnen de IT en ICT. Een professioneel ICT-detacheringsbureau helpt je daarbij. Bij NewSkool hebben we een groot aantal jonge, slimme en sociaal vaardige medewerkers in dienst die we in kunnen zetten voor jouw (tijdelijke) project. We zoeken graag samen met jou naar een kwalitatieve maatwerkoplossing, zodat de continuïteit van je organisatie niet in gevaar komt.

Succesvolle ICT-detachering

Succesvolle ICT-detachering heeft een aantal grote voordelen voor jou als organisatie. Het geeft je allereerst de mogelijkheid om slim in te spelen op veranderingen binnen de organisatie. Wanneer het druk is en goed gaat, kunnen er extra hulptroepen ingevlogen worden en wanneer de zaken tijdelijk minder gaan, hoeft er geen vast personeel ontslagen te worden. Daarnaast geeft ICT-detachering vaak een goede impuls op de werkvloer: jonge enthousiaste medewerkers met een frisse blik én de juiste expertise kunnen het verschil maken. Ook nemen wij je als ICT-detacheerder alle administratieve taken uit handen. Maar let op: de kwaliteit van de medewerkers en van het detacheringstraject als geheel is grotendeels afhankelijk van het IT-detacheringsbureau dat je kiest.

Meer weten over de voor- en nadelen van IT-detachering? Bekijk ook eens onze blog: De voordelen van het inhuren van tijdelijk personeel

Mogelijkheden

detachering IT

Het detacheren van ICT-personeel gebeurt op veel verschillende manieren. In de meeste gevallen is hier een detacheringsbureau zoals NewSkool bij betrokken, maar er zijn ook ander opties mogelijk. Zo kan ICT-detachering ook plaatsvinden via een organisatie zelf: ze huren dan tijdelijk, bijvoorbeeld bij overbezetting, hun personeel uit aan een andere organisatie. Daarnaast kan detachering is sommige gevallen ook plaatsvinden via een uitzendbureau. Vaak geeft deze laatste optie zowel de werknemer als de werkgever minder zekerheid.

Projectdetachering IT

Stel je werkt als organisatie tijdelijk aan een ICT-project waar je extra mankracht, kennis en expertise kan gebruiken. Detachering op projectbasis biedt dan uitkomst. Wij zorgen er samen met jou voor dat we de juiste medewerker op het juiste project plaatsen. We doen dit door eerst goed te kijken wat je aan kennis en kunde nodig hebt voor jouw project. Als we daar een goed beeld van hebben, gaan we je matchen aan een van onze beschikbare medewerkers.

Begeleiding van match tot ontwikkeling

leer werk traject

Persoonlijke begeleiding zowel van onze medewerkers als de organisaties waar we mee samenwerken staat bij NewSkool centraal. Onze beschikbare medewerkers, die allemaal fulltime gedetacheerd kunnen worden en in deeltijd een hbo- of wo-studie naar keuze afronden, worden intensief begeleid in hun ontwikkelproces. Maar ook met de organisaties waar we mee samenwerken hebben we nauw contact. Wanneer bijvoorbeeld na verloop van tijd blijkt dat de gemaakte match tussen een NewSkooler en een organisatie om welke reden dan ook niet goed uitpakt, dan zoeken we altijd samen naar een oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van herplaatsing.

Specialisten op gebied van IT

Je kunt er niet meer omheen: om als organisatie te blijven groeien is het digitaliseren van bedrijfsprocessen een must. Maar om dit te realiseren heb je wel de kennis en expertise binnen je bedrijf nodig om hierin te voorzien. ICT-detachering biedt een oplossing om de juiste mensen aan boord te krijgen.

 

Wij van NewSkool helpen je daar graag bij. Onze beschikbare ICT-medewerkers doorlopen een traineeship waarin ze werken combineren met een hbo- of wo-studie naar keuze. Daarnaast behalen ze tijdens hun traineeship verschillende vakinhoudelijke certificaten. Afhankelijk van de studie die ze volgen en hun behaalde certificaten heeft iedere NewSkooler een uniek specialistisch profiel. Zo kunnen we altijd een ICT-specialist met het juiste profiel matchen aan jouw project of uitdaging.

Langdurige samenwerking

met IT-detacheringsbureau

Bij detacheren denk je misschien in eerste instantie aan een kort tijdelijk dienstverband. Ondanks dat dit zeker mogelijk is, gaan wij ook veel langere relaties met klanten aan. Het voordeel aan een langere relatie is dat we jouw organisatie steeds beter leren kennen en in samenwerking met jou kunnen kijken op welke plekken binnen je organisatie je (langdurig) hulp kunt gebruiken.

46 actuele succesvolle samenwerkingen

598 succesvol afgeronde opdrachten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Klanten vertellen

‘Ik ben fan van NewSkool. Dat komt in de eerste plaats doordat NewSkool goede mensen levert. De medewerkers hebben een goed stel hersens en weten de materie snel op te pikken, maar nog belangrijker zijn de sociale vaardigheden waar ze over beschikken. Als servicedeskmedewerker is een klantvriendelijke houding en goede communicatie namelijk erg belangrijk.’

Lees meer >>

Jenny de Jong – Coördinator Servicedesk ICT

’NewSkool weet zich vooral te onderscheiden door een continue aanwas van goede mensen. Ik werk al vanaf het begin met ze samen en doe dat nog steeds met grote tevredenheid. Of ik nu de groep van tien jaar geleden spreek of van twee maanden, die is doorsnee hetzelfde. Dat is positief, want daarmee biedt NewSkool continuïteit voor opdrachtgevers.’

Lees meer >>

Roland Versteeg – Senior Client Manager De Staffing Groep

‘NewSkool werkt met getalenteerde young proffesionals die zelfstandig kunnen werken, overzicht behouden, slim zijn en waar je op een fijne manier mee samenwerkt. NewSkool doet daarnaast veel aan begeleiding en houdt contact met de opdrachtgever. Kortom, ik ben zeer tevreden over de samenwerking met NewSkool.’

Lees meer >>

Judith Blom | Projectmanager SSC-I

Op zoek naar
de beste aanvulling voor jouw IT-team?

Ben je als organisatie op zoek naar tijdelijk personeel en zoek je een professioneel ICT-detacheringsbureau om je daarbij te helpen? NewSkool helpt je graag! Wij zorgen dat we een geschikte match vinden voor jouw project of uitdaging en regelen daarnaast alle randzaken rondom het aannemen van tijdelijk personeel zoals contracten en verloning. NewSkoolers worden zorgvuldig en kritisch geselecteerd op een unieke combinatie van eigenschappen.

renee

Meer weten over onze werkwijze of benieuwd welke NewSkoolers nu beschikbaar zijn?