Ons aanbod

Ben jij benieuwd of NewSkoolers goed in jouw organisatie passen?
Maak kennis met het NewSkool DNA!

Herkennen van onondekt talent

Flexibiliteit voor iedere opdrachtgever

Jonge en gemotiveerde medewerkers

Onze medewerkers werken fulltime en studeren daarnaast in deeltijd op een universiteit of hogeschool. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers gebruik maken van jonge, slimme en gedreven mensen die heel goed zijn in uitvoerende taken, maar ook een stapje verder kunnen denken.

NewSkoolers ontwikkelen ze zichzelf continu. Kennis die zij via hun deeltijdstudie en certificaten opdoen kan direct op de werkvloer worden toegepast. Typerend is dat ze snel zijn ingewerkt, kritisch meedenken, zich goed kunnen aanpassen en een verfrissende dynamiek op de werkvloer brengen. Het NewSkool DNA!

Meer informatie over inhuren?

NewSkool

in 1,5 minuut

NewSkool in 1,5 minuut

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Intensieve begeleiding

Wij nemen het gehele ontwikkelingstraject van de NewSkooler op ons. Een Fieldmanager blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van de trainee én met de opdrachtgever.

Hoge klanttevredenheid

NewSkool heeft ruim 13 jaar ervaring in het vak, we weten wat we doen en we doen dat goed. Persoonlijk klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel!

Strenge selectie

Om het niveau hoog te houden selecteren we kritisch met onder andere een capaciteitentest. Daarnaast worden NewSkoolers grondig getoetst of ze aan het ‘NewSkool DNA’ voldoen.

Maatschappelijk toegevoegde waarde

Wij zijn getraind in het herkennen van onontdekt talent en durven te investeren in groei: wij betalen de studie en alles wat daarbij komt kijken. Samen met NewSkool help je talent de arbeidsmarkt op!

Onze NewSkoolers

 

DEVELOPMENT

Software Developer

Bryan

IT BEHEER

Servicedeskmedewerker

fabian

IT BEHEER

Cyber security consultant

joep

IT BEHEER

IT consultant

46 actuele succesvolle samenwerkingen

598 succesvol afgeronde opdrachten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Type Werk

IT BEHEER

SOFTWARE DEVELOPMENT

SERVICEDESK

BUSINESSANALYSE

DATAMANAGEMENT

FINANCE

PMO/PROJECTLEIDING

Type Werk

IT BEHEER

SOFTWARE DEVELOPMENT

SERVICEDESK

BUSINESSANALYSE

DATAMANAGEMENT

FINANCE

PMO/PROJECTLEIDING

DNA van een NewSkooler

Tijdens de sollicitatieprocedure leggen alle NewSkoolers een DAT voor HRM capaciteitentest af en wordt een persoonlijkheidsprofiel (NEO PI R) van ze gemaakt. Om te worden aangenomen dienen zij op de capaciteitentest boven de hbo+ norm te scoren. Daarnaast selecteren wij streng op sociale en communicatieve vaardigheden.

 

NewSkoolers kenmerken zich door zich snel te ontwikkelen en werk niet alleen uit te voeren maar ook te verbeteren. Ook wel het NewSkool DNA genoemd!

Klanten vertellen

‘NewSkoolers zijn heel makkelijk om mee samen te werken. Zij hebben veel nieuwe ideeën, stimuleren andere medewerkers en zijn heel enthousiast in hun werk. BNG zorgt ervoor dat NewSkoolers goed worden ingewerkt en zich thuis voelen. Daar krijgen wij veel voor terug. Hoewel ze allemaal een deeltijdstudie volgen naast hun voltijdbaan stralen zij allen veel energie uit’.

Femie Verwer | HR adviseur BNG Bank

’Ik vind het bijzonder dat NewSkool medewerkers de kans geeft zich aan het begin van hun loopbaan te oriënteren bij verschillende werkgevers, zodat zij brede werkervaring kunnen opdoen. Onze communicatie met NewSkool is laagdrempelig, open, prettig en ontspannen. NewSkool volgt hun medewerkers actief op de werkvloer en heeft goed contact met hen’.

FELIX RUITERMAN | HOOFD SERVICEDESK ICT EVIDES

‘NewSkool begrijpt onze business en voelt goed aan naar welke mensen wij op zoek zijn. Namelijk enthousiaste, zelfstandige en professionele medewerkers, die zichzelf graag verder willen ontwikkelen en 100% inzet leveren. NewSkoolers zijn bij ons perfect inzetbaar en leveren een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Dat heeft voor ons veel meerwaarde’.

Allan de Gier | manager servicedesk KPN Zakelijke Markt

Meer weten?

Onze Sales/accountmanagers bekijken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Bel of mail met Renée van Bottenburg om kennis te maken.

Renée van Bottenburg – Sales Manager
M 06 11 48 65 88

E renee.van.bottenburg@newskool.nl

renee