l

onze werkwijze

Onze werkwijze

Heeft jouw organisatie behoefte aan getalenteerde jonge medewerkers die communicatief en sociaal zeer vaardig zijn én verstand hebben van IT?

NewSkool biedt deze gouden combinatie!

14 jaar ervaring in het vak

NewSkool heeft jarenlange ervaring in het vinden en tot wasdom brengen van onontgonnen talent. Dit doen we met behulp van een specifiek op onze doelgroep afgestemd Traineeship. Wij zorgen voor de ontwikkeling en begeleiding van onze Trainees in hun hbo/wo deeltijdstudie én fulltime werk bij de opdrachtgever. Zo kun jij als opdrachtgever te allen tijde profiteren van de frisse kijk en inbreng van onze NewSkoolers. Dit doen wij inmiddels al 14 jaar lang met veel passie en plezier!

Onze trainees

Het Traineeship stimuleert onze medewerkers zich te ontwikkelen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied, in combinatie met het opdoen van werkervaring. Zo volgen al onze Trainees naast hun fulltime werkzaamheden bij opeenvolgende opdrachtgevers, een deeltijdstudie op hbo- of wo-niveau. Ook bieden wij onze trainees een speciaal ontwikkeld trainingstraject aan, genaamd NewSkills. Dit traject focust op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Herkennen van onondekt talent

Flexibiliteit voor iedere opdrachtgever

Jonge en gemotiveerde medewerkers

NewSkool Traineeship

De arbeidsmarkt in Nederland wordt al langere tijd beheerst door tekorten.
Als gekwalificeerde medewerkers niet te krijgen zijn, is het logisch om te overwegen ze dan maar zelf op te leiden.
Het NewSkool Traineeship biedt een alternatief voor het zelf werven, selecteren, opleiden en begeleiden
van hoger opgeleide werknemers en voor het inhuren van ervaren werknemers.

Ontwikkeling

De medewerkers die je via NewSkool inhuurt zijn bij ons vast in dienst en worden fulltime in jouw organisatie ingezet. Een opdrachtgever die een NewSkool Trainee inzet, krijgt meer dan alleen een NewSkooler die werk komt uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat NewSkoolers zich continu ontwikkelen door naast hun fulltime werk bij de opdrachtgever in deeltijd een hbo/wo studie te volgen, relevante vakcertificaten te behalen en het zogenoemde NewSkills traject te volgen.

 

Drie fases

Het NewSkool Traineeship bestaat uit drie fases: Essentials, Foundation en Young Practitioner. Binnen deze fases vallen de componenten: werk(ervaring), opleiding en vorming. Een Trainee moet alle drie de componenten succesvol afgerond hebben om door te stromen naar de volgende fase.

traineeship

46 actuele succesvolle samenwerkingen

598 succesvol afgeronde opdrachten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We doen het samen!

NewSkool vindt samen met de opdrachtgever de beste oplossing. We bekijken iedere situatie met veel aandacht en zorg, zodat wij de best mogelijke oplossing kunnen bieden.

Het heeft onze voorkeur om een langdurige samenwerking aan te gaan met elkaar, maar het is ook mogelijk één Trainee op detacheringsbasis in te huren. Lees hieronder meer over de verschillende type diensten die wij aanbieden.

Onze diensten

Losse detachering

Medewerkers inhuren op basis van nacalculatie. Betaal alleen voor elk gewerkt uur. Loopbaangesprekken, tijd aan studie/certificering en het persoonlijk ontwikkeltraject vallen onder onze kosten.

Functievervulling

NewSkool vervult een functie voor een langere periode. Wij zorgen voor een continue doorstroming van talenten. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar werving en selectie, inwerken en salarissen stijgen niet.

100% bezetting

Fullservice dienstverlening van de ICT-capaciteitsbehoefte met 100% kwalitatieve bezetting. Bij ziekte, vakantie of ander verzuim waarborgen wij continuïteit en leveren boventalligheid wanneer nodig.

ABC model

NewSkool levert op verschillende niveaus binnen jouw team of organisatie. Talent kan doorstromen en wij zorgen dat er op elk niveau geschikte instroom ontstaat. Kennis gaat niet verloren!

Klanten vertellen

‘Ik ben fan van NewSkool. Dat komt in de eerste plaats doordat NewSkool goede mensen levert. De medewerkers hebben een goed stel hersens en weten de materie snel op te pikken, maar nog belangrijker zijn de sociale vaardigheden waar ze over beschikken. Als servicedeskmedewerker is een klantvriendelijke houding en goede communicatie namelijk erg belangrijk.’

Lees meer >>

Jenny de Jong – Coördinator Servicedesk ICT

’NewSkool weet zich vooral te onderscheiden door een continue aanwas van goede mensen. Ik werk al vanaf het begin met ze samen en doe dat nog steeds met grote tevredenheid. Of ik nu de groep van tien jaar geleden spreek of van twee maanden, die is doorsnee hetzelfde. Dat is positief, want daarmee biedt NewSkool continuïteit voor opdrachtgevers.’

Lees meer >>

Roland Versteeg – Senior Client Manager De Staffing Groep

‘NewSkool werkt met getalenteerde young proffesionals die zelfstandig kunnen werken, overzicht behouden, slim zijn en waar je op een fijne manier mee samenwerkt. NewSkool doet daarnaast veel aan begeleiding en houdt contact met de opdrachtgever. Kortom, ik ben zeer tevreden over de samenwerking met NewSkool.’

Lees meer >>

Judith Blom | Projectmanager SSC-I

Ben je benieuwd geworden?

Onze Sales/accountmanagers bekijken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Bel met Renée van Bottenburg om kennis te maken.

Renée van Bottenburg – Sales Manager
M 06 11 48 65 88
E renee.van.bottenburg@newskool.nl

renee