Klanten vertellen

NewSkool biedt continuïteit voor opdrachtgevers

RONALD VERSTEEG | Senior Client Manager

Roland Versteeg werkt als Senior Client Manager bij De Staffing Groep. Deze intermediaire partij helpt opdrachtgevers bij de inhuur van externe professionals. Als Client Manager houdt hij zich bezig met de algehele klanttevredenheid van opdrachtgevers. Daarin waakt hij over het goed functioneren van alle processen in de samenwerking tussen De Staffing Groep en haar opdrachtgevers; van de juiste contractafhandelingen tot het vinden van geschikte kandidaten.

 

Bij dat laatste komt NewSkool regelmatig om de hoek kijken. Roland kent NewSkool al vanaf het begin. “Ik had contact met een van de oprichters en zag vrij snel de potentie van het concept in. Bij NewSkool zit een groep professionals die nog in de eerste fase van hun carrière zitten, maar wel op bepaald niveau kunnen presteren. Ze hebben altijd minimaal een hbo-achtergrond, maar hebben de studie nog niet afgemaakt om wat voor reden dan ook. Dat ze dat niveau wel hebben merk je in de intakegesprekken, hoe de kandidaten zich presenteren, hoe ze zich opstellen bij de klant en hoe ze snel dingen kunnen oppakken. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgevers, is NewSkool daarom altijd een interessante aanvulling op het hele pallet.”

“NewSkoolers zijn leergierig en beschikken over een gezonde dosis motivatie.”

“NewSkool is met name interessant als een klant op zoek is naar een structurele invulling van de servicedesk, maar ook meer junior tot medior rollen in bijvoorbeeld applicatiebeheer. Natuurlijk is er ook ruimte voor tijdelijke invulling, maar NewSkool weet zich vooral te onderscheiden door een continue aanwas van goede mensen. Het concept is redelijk hetzelfde gebleven en dat zie je terug in de kandidaten. NewSkool heeft medewerkers die een goed gesprek kunnen voeren, die leergierig zijn en over een gezonde dosis motivatie beschikken. Of ik nu de groep van tien jaar geleden spreek of van twee maanden, die is doorsnee hetzelfde. Dat is positief, want daarmee biedt NewSkool continuïteit voor opdrachtgevers.”

“NewSkool weet de opdrachten, dus het uiteindelijke werk, altijd uitstekend in te vullen.”

“Soms is er een harde eis voor een afgeronde hbo-opleiding en dat is jammer, want dan vallen in principe uitstekende kandidaten buiten de boot. Als de situatie zich ervoor leent, gaan we daarover in overleg. Op die manier proberen we een win-win-win situatie te creëren: de klant blij, wij blij en de werknemer blij. Overigens geldt dat niet alleen voor ICT-functies, want NewSkool heeft ook uitstekende kandidaten op non-ICT, zoals bijvoorbeeld PMO’ers. NewSkool heeft wat dat betreft een breed aanbod en weet de opdrachten, dus het uiteindelijke werk, altijd uitstekend in te vullen.”

15 april 2021

Wilt u ook een samenwerkingspartner van NewSkool worden?

 

Neem contact op met Renée van Bottenburg via 070 335 10 22 of renee.van.bottenburg@newskool.nl