Wil jij van carrière switchen en ook nog een studie halen? NewSkool helpt jou!
18549
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18549,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

CARRIERESWITCH EN OOK NOG EEN STUDIE HALEN?

Joeri (30) | HBO Software engineering

Wil je graag je wo- of hbo-diploma halen, tegelijkertijd werkervaring opdoen en ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Ons traineeship Werken én Studeren is dan wat voor jou!
Het biedt je, naast een combinatie van werken én studeren, de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon. Dus, wil jij je loopbaan beginnen met een slimme voorsprong? Solliciteer dan als NewSkool trainee!

Joeri (30)
HBO Software engineering

Wil je graag je wo- of hbo-diploma halen, tegelijkertijd werkervaring opdoen en ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Ons traineeship Werken én Studeren is dan wat voor jou! Het biedt je, naast een combinatie van werken én studeren, de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon. Dus, wil jij je loopbaan beginnen met een slimme voorsprong? Solliciteer dan als NewSkool trainee!

HET VERHAAL VAN

Eric
Student zijn ontgroeid
Floor
Studie struggles
Joeri
Carrière switchen
Saskia
Studieschuld aanpakken