Traineeship bij NewSkool

Als NewSkooler werk je fulltime bij opdrachtgevers en studeer je in deeltijd.

Naast je salaris betalen wij je studiekosten, bieden we studiebegeleiding en is er uitgebreid aandacht
voor jouw beroepsgerichte en persoonlijke ontwikkeling. Door de combinatie van werken en studeren
maak je een waardevolle start met je loopbaan.

Interesse? Neem contact op of bekijk ons traineeship.

T 070 335 10 22
E info@newskool.nl
Whatsapp 06 47 01 12 08

Wat bieden we?

Aansprekend werk

Je werkt fulltime. Bij grote organisaties, maar het kan ook bij een mkb-bedrijf of de overheid zijn. Gedurende je loopbaan bij NewSkool word je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt je zo breed oriënteren en ontwikkelen.

Breed inzetbaar

Jouw inzet bij een opdrachtgever is afhankelijk van je ervaring, studie, vakinhoudelijke kennis en persoonlijke voorkeur. Werkzaamheden zijn vaak IT of financieel gerelateerd.

Deeltijd studeren

Je volgt een zelfgekozen deeltijd wo/hbo studie. Wij betalen je collegegeld, studieboeken en eventuele reiskosten. Naast 25 vakantiedagen krijg je ook nog 10 extra studiedagen.

Aantrekkelijke voorwaarden

Na je proeftijd van een maand krijg je een contract voor 12 maanden. Als je goed functioneert volgt daarna een vast contract. Je salaris groeit bij meer ervaring en naarmate je meer studiepunten haalt.

Persoonlijke ontwikkeling

Als NewSkooler mag je het NewSkills traject volgen, dat gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Aan de orde komen onderwerpen als presenteren, leiderschap, conflicthantering, etc.

Beroepsgerichte scholing

Je kunt vakinhoudelijke trainingen volgen en certificaten halen. Bijvoorbeeld op het gebied van IT en financieel-administratief, maar ook op het terrein van communicatie of projectmanagement. Er zijn ook regelmatig thema-avonden.

Studieondersteuning

We besteden veel aandacht aan persoonlijke studiebegeleiding. Afhankelijk van jouw behoefte bepalen we samen wat nodig is. Doel is in ieder geval: je diploma halen!

Bijzondere cultuur

Naast het harde werken, is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Zo zijn er de vaste vrijdagmiddagborrels, de jaarlijkse NewSki vakantie, het NewJaars diner en zomerfeest.

Motiverende sfeer

Alle NewSkoolers studeren naast hun werk. Zij zijn als geen ander in staat om je van advies en soms van een peptalk te voorzien. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De sfeer is informeel, open en gezellig.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij het traineeship van NewSkool staat jouw persoonlijke groei centraal. Je ontwikkeling gaat door de combinatie van werken en studeren heel snel. Wat je tijdens je studie leert, kun je vaak weer op je werk toepassen. Dit motiveert om te blijven studeren en helpt je ook om binnen je werk door te groeien naar nieuwe, uitdagender functies.

 

Daarnaast bieden we al onze medewerkers een persoonlijk ontwikkeltraject, NewSkills, dat in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam wordt gegeven. Gedurende een jaar doorloop je verschillende

modules die zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Hiermee bouw je aan een goede basis voor de rest van je carrière. En je kunt er 30 studiepunten mee behalen.

 

Verder hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van je vakinhoudelijke kennis. We stimuleren je praktijkgerichte trainingen te volgen, die je direct kan toepassen tijdens je werk. De certificaten die je kunt behalen zijn niet alleen een verrijking voor jezelf, maar ook voor je CV.

We bieden dus veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
En te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon.

NewSkoolers in beeld

Student zijn ontgroeid
Ik heb genoten van het studentenleven, maar zag dat ik mij verder moest ontwikkelen. Bij NewSkool kon ik werken en studeren combineren. Die belofte leek te mooi om waar te zijn. In de praktijk krijg ik coaching bij mijn studie en ontwikkeling en werk ik aan mijn individuele skills. Inmiddels ben ik afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd bij NewSkool.
Studie struggles
Ik kwam bij NewSkool na flink te hebben genoten van het studentenleven. Begonnen met studies, niet afgemaakt en een jaar naar Australië. Toen heb ik bewust gekozen voor werken en studeren. Voor mij geeft de doorslag dat ik werkervaring opbouw. Een diploma halen is een must, maar studeren is niet echt mijn ding, dus dit is de perfecte oplossing.
Carrière switchen
Voordat ik bij NewSkool kwam, had ik een eigen schildersbedrijf. De overstap naar NewSkool heeft vooral te maken met de behoefte aan meer uitdaging. NewSkool betekende een nieuwe start. Ik doe nu werkervaring op en haal ook mijn hbo-diploma. De combinatie van werk en studie is soms zwaar, maar met een goede planning, is het te doen. Ik werk nu op een servicedesk.
Studieschuld aanpakken
Na mijn bestuursjaar bij een studentenvereniging, ging het bergafwaarts met mijn studie. Om mijn studieschuld te beperken, kwam ik op het idee van werken en studeren. Geld verdienen, werkervaring opdoen en een diploma halen. Ik wil uitvinden wat ik precies wil. Sinds ik bij NewSkool zit, weet ik dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Wie zoeken we?

Enthousiaste en gemotiveerde mensen, met wo/hbo denkniveau, die fulltime willen werken en in deeltijd studeren.
Bijvoorbeeld als je als student, naast je studie, meer werkervaring wil opdoen of je cv wil verrijken.
Maar ook als je behoefte hebt aan regelmaat en structuur en hier werk en studie op wil inrichten.

Een toekomstige NewSkooler bezit in ieder geval de volgende eigenschappen

• uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
• gemotiveerd om in deeltijd een studie af te ronden
• digitaal vaardig
• initiatiefrijk en flexibel
• goede teamspeler

INHOUSEDAG | 12 januari | Amsterdam

Solliciteren

 • 1

  EERSTE GESPREK

 • 2

  CAPACITEITENTEST

 • 3

  TWEEDE GESPREK

 • 4

  PERSOONLIJKHEIDSTEST

 • 5

  CONTRACT

Recruitment

070 335 10 22
E info@newskool.nl

Overige VACATURES

Blogs | NewSkoolers in beeld