Werken bij NewSkool - NewSkool
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Werken bij NewSkool

Als NewSkooler werk je fulltime bij opdrachtgevers en studeer je in deeltijd.

Naast je salaris betalen wij je studiekosten, bieden we studiebegeleiding en is er uitgebreid aandacht
voor jouw beroepsgerichte en persoonlijke ontwikkeling. Door de combinatie van werken en studeren
maak je een waardevolle start met je loopbaan.

Interesse? Neem contact op of solliciteer.

Sophia Dekker

T 070 335 10 22
E sophia.dekker@newskool.nl

Wat bieden we?

Aansprekend werk

Je werkt fulltime. Bij grote organisaties, maar het kan ook bij een mkb-bedrijf of de overheid zijn. Gedurende je loopbaan bij NewSkool word je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt je zo breed oriënteren en ontwikkelen.

Breed inzetbaar

Jouw inzet bij een opdrachtgever is afhankelijk van je ervaring, studie, vakinhoudelijke kennis en persoonlijke voorkeur. Werkzaamheden zijn vaak IT of financieel gerelateerd.

Deeltijd studeren

Je volgt een wo/hbo studie in deeltijd. Wij betalen je collegegeld, studieboeken en eventuele reiskosten. Naast 25 vakantiedagen krijg je ook nog 10 extra studiedagen.

Aantrekkelijke voorwaarden

Na je proeftijd krijg je een contract voor 7 maanden. Als je goed functioneert volgt daarna een vast contract. Je salaris groeit bij meer ervaring en naarmate je meer studiepunten haalt.

Persoonlijke ontwikkeling

Als NewSkooler mag je het NewSkills traject volgen, dat gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Aan de orde komen onderwerpen als presenteren, leiderschap, conflicthantering, etc.

Beroepsgerichte scholing

Je kunt vakinhoudelijke trainingen volgen en certificaten halen. Bijvoorbeeld op het gebied van IT en financieel-administratief, maar ook op het terrein van communicatie of projectmanagement. Er zijn ook regelmatig thema-avonden.

Studieondersteuning

We besteden veel aandacht aan persoonlijke studiebegeleiding. Afhankelijk van jouw behoefte bepalen we samen wat nodig is. Doel is in ieder geval: je diploma halen!

Bijzondere cultuur

Naast het harde werken, is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Zo zijn er de vaste vrijdagmiddagborrels, de jaarlijkse NewSki vakantie, het NewJaars diner en zomerfeest.

Motiverende sfeer

Alle NewSkoolers studeren naast hun werk. Zij zijn als geen ander in staat om je van advies en soms van een peptalk te voorzien. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De sfeer is informeel, open en gezellig.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij NewSkool staat jouw persoonlijke groei centraal. Je ontwikkeling gaat door de combinatie van werken en studeren heel snel. Wat je tijdens je studie leert, kun je vaak weer op je werk toepassen. Dit motiveert om te blijven studeren en helpt je ook om binnen je werk door te groeien naar nieuwe, uitdagender functies.

 

Daarnaast bieden we al onze medewerkers een persoonlijk ontwikkeltraject, NewSkills, dat in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam wordt gegeven. Gedurende een jaar doorloop je verschillende

modules die zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Hiermee bouw je aan een goede basis voor de rest van je carrière. En je kunt er 30 studiepunten mee behalen.

 

Verder hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van je vakinhoudelijke kennis. We stimuleren je praktijkgerichte trainingen te volgen, die je direct kan toepassen tijdens je werk. De certificaten die je kunt behalen zijn niet alleen een verrijking voor jezelf, maar ook voor je CV.

We bieden dus veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
En te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon.

NEWSKOOLERS in beeld

 • Wilko (24)

  Wilko (24)

  Civiele Techniek

  De persoonlijke benadering en relaxte sfeer binnen NewSkool vind ik uniek. Bij weinig bedrijven gaan collega’s zo goed met elkaar om. De sociale activiteiten buiten het werk dragen ook bij aan deze bijzondere sfeer. Een meerwaarde van werken bij NewSkool is natuurlijk ook dat je in plaats van een studieschuld een spaarrekening opbouwt.

 • Olof (26)

  Olof (26)

  Commerciële Economie

  Sinds ik bij NewSkool werk zie ik voor het eerst een stijgende lijn in mijn carrière; ik krijg steeds uitdagender functies. Dit heeft ook een positieve uitwerking op mijn privéleven. Meer structuur en meer discipline. Daarnaast heb ik nog voldoende tijd om leuke dingen te doen en een feestje te pakken.

 • Lobke (25)

  Lobke (25)

  Bedrijfseconomie

  Ik wilde relevante werkervaring opdoen, om een voorsprong te krijgen op anderen. Ik ben overgestapt van voltijd naar deeltijd studeren vanwege de flexibiliteit en minder lesuren. Ik doe veel inhoudelijke kennis op over mijn vakgebied en krijg inzicht in hoe verschillende organisaties functioneren. Dat draagt bij aan mijn persoonlijke voorkeur en belangstelling.

 • Margriet (26)

  Margriet (26)

  Science in Management

  NewSkool heeft ervoor gezorgd dat ik meer structuur en rust in mijn leven heb. Mede daardoor kan ik mij beter focussen op mijn studie en behaal ik goede resultaten. Ook vind ik het leuk om de opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen op mijn werk.

 • Bianca (26)

  Bianca (26)

  Informatica

  Ik ben jeugdpsycholoog, maar wilde mij omscholen naar software engineer. NewSkool bood mij die mogelijkheid. Op professioneel gebied zijn er deuren voor mij opengegaan die ik alleen niet eens had gevonden. Op persoonlijk vlak heb ik vooral meer zelfvertrouwen gekregen en meer zekerheid over mijn toekomst.

 • Lennart (29)

  Lennart (29)

  Bedrijfskunde

  Ik moest gaan werken naast mijn studie, want ik kreeg geen studiefinanciering meer. Door de werkervaring die ik nu opdoe, leer ik veel nieuwe dingen en kan ik doorgroeien in hogere functies. Binnenkort start ik met het NewSkills traject, gericht op persoonlijke vaardigheden.

Sectoren waarin NewSkoolers werkzaam zijn

 • finance

 • IT

 • high tech

 • food

 • overheid

 • overig

Wie zoeken we?

Enthousiaste en gemotiveerde mensen, met wo/hbo denkniveau, die fulltime willen werken en in deeltijd studeren.
Bijvoorbeeld als je als student, naast je studie, meer werkervaring wil opdoen of je cv wil verrijken.
Maar ook als je behoefte hebt aan regelmaat en structuur en hier werk en studie op wil inrichten.

Een toekomstige NewSkooler bezit in ieder geval de volgende eigenschappen

• uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
• gemotiveerd om in deeltijd je studie af te ronden
• digitaal vaardig en interesse in IT

• initiatiefrijk en flexibel
• goede teamspeler en sensitief voor je omgeving

Vacatures

We zijn permanent op zoek naar nieuwe medewerkers met interesse voor

Heb je affiniteit met IT en/of finance, dan komen we graag met je in contact. Ligt hier niet direct je interesse, maar spreekt onze aanpak je wel aan en bezit je verder de gevraagde eigenschappen? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

INHOUSEDAG | 16 januari Amsterdam

Solliciteren

 • 1

  EERSTE GESPREK

 • 2

  CAPACITEITENTEST

 • 3

  TWEEDE GESPREK

 • 4

  PERSOONLIJKHEIDSTEST

 • 5

  CONTRACT

Recruitment

070 335 10 22
E info@newskool.nl