TRAINEESHIP

Word trainee bij NewSkool en start jouw carrière al tijdens je studie!

 

Wil jij gave werkervaring opdoen? En tegelijkertijd je hbo- of wo-diploma halen, maar wel zelf kiezen wat je studeert en waar? Maak dan kennis met ons traineeship!

TRAINEESHIP

Word trainee bij NewSkool en start jouw carrière al tijdens je studie!

 

Wil jij gave werkervaring opdoen? En tegelijkertijd je hbo- of wo-diploma halen, maar wel zelf kiezen wat je studeert en waar? Maak dan kennis met ons traineeship!

Wat ga je doen?

Of je nu al een opleiding volgt, je loopbaan wilt aanvullen met een mooie opleiding en werkervaring of juist een carrièreswitch wil maken, met het traineeship van NewSkool geef je een boost aan jouw carrière!

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?

Dit is hoe het werkt

Jij kiest zelf wat en waar je studeert om je hbo-, of wo-diploma te gaan halen. Ondertussen ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn vooral IT gerelateerd. Affiniteit met IT is daarom belangrijk, maar ervaring is niet nodig. Voordat je bij een opdrachtgever start, volg je cursussen en behaal je een aantal basiscertificaten. Zo ga je meteen met een goed gevulde rugzak aan de slag bij de eerste opdrachtgever!

Sterke motivatie

Gedurende jouw traineeship is er continu begeleiding, voor zowel je persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. De periode dat je bij één opdrachtgever werkt, is minimaal 8 maanden. Als je toe bent aan een volgende stap, ga je aan de slag bij een andere opdrachtgever waar je weer een nieuwe uitdaging hebt én je vaardigheden naar een hoger niveau tilt Omdat je fulltime werkt en in deeltijd studeert, is een sterke motivatie noodzakelijk. Wanneer je aan het einde van het traineeship terugkijkt, lijkt het alsof je in een tijdmachine bent gestapt!

Dit is Frank

Wie ben jij?

hbo/wo denkniveau
woont in de Randstad (of bereid om te verhuizen)
affiniteit met IT
je wilt en kunt fulltime werken én deeltijd studeren
doorzettingsvermogen, sociaal en enthousiast!

Wat bieden wij?

Direct een contract voor onbepaalde tijd met een startsalaris vanaf €2.100,- op basis van 40 uur*

Interessante functies bij top werkgevers

Wij betalen je opleiding en studieboeken

Persoonlijk ontwikkeltraject, goede begeleiding binnen een ongedwongen sfeer

Reiskosten voor studie- en werkverkeer worden volledig vergoed

25 vakantiedagen en 10 studiedagen

* Meer studiepunten = meer salaris! Tijdens je traineeship kan je salaris oplopen tot €3.111 – €3.386. Daarnaast ontvang je jaarlijks een verhoging van 2%.

Hoe zit het dan precies? Wij detacheren jou bij een mooie opdrachtgever. Dit betekent dat je bij ons in dienst bent, maar we jouw talenten tijdelijk ‘’uitlenen’’ aan een andere organisatie. Hiermee genereren wij inkomsten en zo kunnen we jouw studie, salaris en ontwikkeling betalen. Jouw carrière boost kan starten!

Waarom NewSkool? 

je kiest zelf wat je studeert en aan welk opleidingsinstituut
je volgt een erkende hbo- of wo deeltijdopleiding, NewSkool betaalt!
top opdrachtgevers & continue ontwikkeling in je loopbaan.

Solliciteren?

Interesse? Solliciteer dan direct.

Liever eerst meer weten? Direct al een vraag?

Neem gerust contact op.