Vacature Sales Manager - Kom jij ons team versterken? - NewSkool
19693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19693,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

VACATURE Accountmanager/Sales Manager

VACATURE

 Accountmanager/Sales Manager

Lucky you! Jij hebt de mooie taak om verdere bekendheid te geven aan ons mooie concept: wij detacheren onze NewSkoolers (studerende young professionals) naar diverse opdrachtgevers. Zo zorgen wij voor een vliegende carrièrestart van de NewSkoolers én voor slimme, flexibele en betaalbare arbeidskrachten voor organisaties. Zie jij direct kansen om dit goed in de markt te zetten?

Wat ga je doen?

 

Een goed product verkoopt zichzelf. Toch zoeken wij een gedreven Accountmanager/ Sales Manager, om nóg meer organisaties kennis te laten maken met NewSkool. Zoals wij kritisch zijn bij de aanname van NewSkoolers, ben jij kritisch in jouw zoektocht naar geschikte opdrachten. Je gaat op zoek naar de beste plekken voor onze talentvolle NewSkoolers: plekken waar zij echt kunnen groeien.

NewSkool streeft naar het doormaken van groei, dus New Business is een groot deel van jouw functie. Je krijgt veel vrijheid en er is nog veel ruimte voor nieuwe ideeën en voorstellen. Jij kunt hierin het verschil gaan maken! Met creativiteit open je deuren bij bedrijven die nog geen klant zijn bij NewSkool. Je werkt intensief samen met de fieldmanagers en je bent alert op ad-hoc kansen om NewSkoolers in te zetten.

En verder…
• realiseer jij je salesplannen.
• spot je nieuwe kansen op netwerk events.
• organiseer je originele verkoopacties.
• onderhandel je met opdrachtgevers.
• adviseer je de directie op welke aanbestedingen NewSkool moet inschrijven.
• verbeteren je de marktpositie van NewSkool (bijv. door free publicity).
• ontwikkel je nieuwe diensten (Business Development).

Een baan in de sales: super commercieel?
Natuurlijk gaan wij ook voor resultaat en willen wij de gestelde doelen behalen. Sterker nog: wij willen onze targets strakker inregelen en jouw expertise kan daarbij helpen! Maar wij geloven niet in onrealistische targets. Ook niet in kwantiteit boven kwaliteit. We geloven wel in vrijheid en initiatief én dat gezelligheid bijdraagt aan succes. Dat maakt jouw baan als Accountmanager/ Sales Manager bij NewSkool uniek!

 

Wat ga je doen?

Een goed product verkoopt zichzelf. Toch zoeken wij een gedreven Sales Manager, om nóg meer organisaties kennis te laten maken met NewSkool. Zoals wij kritisch zijn bij de aanname van NewSkoolers, ben jij kritisch in jouw zoektocht naar geschikte opdrachten. Je gaat op zoek naar de beste plekken voor onze talentvolle NewSkoolers: plekken waar zij echt kunnen groeien.

Met creativiteit open je deuren bij bedrijven die nog geen klant zijn bij NewSkool en je investeert in de relaties met bestaande klanten. Je werkt intensief samen met het bestaande fieldmanagement team. Daarnaast ben je voortdurend alert op ad-hoc kansen om NewSkoolers in te zetten en speelt daar flexibel op in.

Je kunt hierbij verder nog denken aan werkzaamheden als:
• Je stelt Salesplannen op en voert deze ook uit.
• Netwerk events bezoek je om nieuwe kansen te spotten en te verzilveren.
• Je bedenkt en voert originele acties uit om de verkoop te ondersteunen.
• Binnen kaders onderhandel je met opdrachtgevers.
• Je adviseert de directie op welke aanbestedingen NewSkool moet inschrijven.
• Je doet voorstellen en neemt initiatieven voor het verbeteren van de marktpositie van NewSkool (bijvoorbeeld door free publicity).
• Je neemt initiatief voor de ontwikkeling van nieuwe diensten (Business Development).

Het accent ligt sterk op het binnenhalen van nieuwe klanten. NewSkool streeft naar het doormaken van groei, dus New Business is een groot deel van jouw functie. Dit betekent dat je in je functie veel vrijheid krijgt en dat er nog veel ruimte is om met nieuwe ideeën en voorstellen te komen. Jij als Sales Manager kunt hierin het verschil gaan maken!

Een baan in de sales: super commercieel? Natuurlijk gaan wij ook voor resultaat en willen wij de gestelde doelen behalen. Sterker nog: wij willen onze targets strakker inregelen en jouw expertise kan daarbij helpen! Maar wij geloven niet in onrealistische targets. Ook niet in kwantiteit boven kwaliteit. We geloven wel in vrijheid en initiatief én dat gezelligheid bijdraagt aan succes. Dat maakt jouw baan als  Accountmanager/ Sales Manager bij NewSkool uniek!

Wie zoeken we?

We zoeken een Accountmanager/ Sales Manager die past bij de informele NewSkool cultuur. Dat betekent energiek en sociaal. Je hebt een grote drive om bij de opdrachtgever te scoren en ben niet bang om de telefoon te pakken.

Onze toekomstige Accountmanager/ Sales Manager bezit in ieder geval de volgende eigenschappen:
• Je hebt minimaal een HBO diploma.
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële rol.
• Je bent resultaatgericht en gedreven. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit.
• Je bent zeer zelfstandig, maar bent niet bang om soms ook hulp te vragen.
• Je bent een teamspeler en samenwerker.
• We zijn een klein team met een ongedwongen sfeer dus we zoeken een gezellige en sociale collega!

NewSkool

NewSkool is een detacheerder met een unieke aanpak. Uniek omdat de organisatie jonge, slimme en sociaal vaardige medewerkers inzet, die naast hun werk studeren (wo/hbo). De medewerkers zijn breed inzetbaar en met name thuis in de IT en finance. NewSkool werkt zowel voor grote bedrijven en organisaties, als voor het mkb en de overheid. Het bedrijf heeft ruim 80 medewerkers in dienst en is vooral actief in de Randstad.

Wat bieden we?

Functie voor 32 uur, zelf in te delen

Mogelijkheden om tijd en plaats onafhankelijk te werken

Salaris tussen de 2750 euro en 4000 euro obv 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau)

Winstdeling

Contract voor 12 maanden en daarna een vast contract

Lease auto

Ruime onkostenvergoeding

Budget om een opleiding naar keuze te volgen

Gezellige NewSkool-borrels!

Veel activiteiten (nieuwjaarsdiner, wintersport, zomerfeest) met NewSkoolers

25 Vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband) en indien van toepassing extra studiedagen

Doorgroei mogelijkheden in de richting van Commercieel manager

Interesse?

Spreekt onze vacature van Accountmanager/ Sales Manager je aan? Of heb je nog vragen over de vacature?

Solliciteer dan direct hieronder of neem contact op met Sophia Dekker, Recruiter.

sophia.dekker@newskool.nl, 06 57 59 98 46 of stuur een Whatsapp.

Aangepaste sollicitatieprocedure

Wegens het Coronavirus zijn wij, om jouw en onze gezondheid te beschermen, genoodzaakt de sollicitatieprocedure rondom solliciteren wat aan te passen. Wanneer we enthousiast zijn over je sollicitatie, maken we graag eerst digitaal kennis. Wanneer wij deze kennismaking beiden positief ervaren, kijken we of we een face to face gesprek kunnen inplannen. Uiteraard nemen wij dan zorgvuldige maatregelen voor jouw en onze gezondheid.