VACATURE
Recruitment Marketeer

vacature recruitment

VACATURE

Recruitment Marketeer

Het is donderdag half 5, je komt net uit een brainstorm en zit vol creatieve energie. Het idee om komend jaar 25 nieuwe trainees te werven. De campagne waarmee dat gaat lukken… jouw input! Na die creatieve sessie moet je nog even wat mails aftikken. Tijd om nog tempo te maken, of om nog even te ‘gieren’ zoals jij dit noemt. Je bent dan zelf geen student meer, maar het studententaaltje ken jij nog als geen ander. En dat komt goed van pas. Je weet namelijk precies waar studenten op aan gaan. Super handig wanneer je weer een nieuwe reel of TikTok post.

Maar praat je met hogescholen of universiteiten? Dan schakel je zonder met je ogen te knipperen over op een andere tone of voice. Je bent een mensenmens en kruipt makkelijk in de huid van je doelgroep. Dankzij deze eigenschappen – in combinatie met een vleugje creativiteit – weet jij Newskool op de kaart te zetten. Van social media strategie tot het uitrollen van campagnes: je mag overal je eigen draai aan geven. Wij geloven in jouw visie. En dat is hoe jij het verschil maakt.

BEN JIJ KLAAR OM NEWSKOOL TE LATEN GROEIEN?

The Job

Meer bekendheid, meer NewSkool! Wij bieden een traineeship voor gemotiveerd en communicatief vaardig talent dat zich wil ontwikkelen op IT-gebied. Op fulltime basis gaan onze medewerkers aan de slag bij toffe klanten terwijl ze in deeltijd hun hbo- of wo studie afronden. Een fantastisch concept dat iedereen moet kennen… én daar kom jij in de picture!

Jij krijgt de ruimte om je creatieve geest de vrije loop te laten en op jouw manier trainees te werven voor ons traineeship. Instagram? Een competitie? Vette, fysieke campagnes in grote studentensteden? OldSkool bellen en mailen? The choice is yours. Wat werkt dat werkt! Je vindt het cool om te zien wat voor impact de campagnes maken, dus data is key. Zo target jij later je potentiële kandidaten en behaal jij succes.

O ja, in januari staat er een complete rebranding op de planning. 2023 wordt ons jaar! We gaan eindelijk uitstralen wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Een nieuwe stijl die past en ook moet gaan leven op de werkvloer én online. En je raadt het al: met dat laatste mag jij aan de slag.

We zoeken jou!

Een energieke, sociale Social Recruitment Marketeer die van aanpakken weet en goed binnen onze cultuur past. Want hé, de cultuur, die is belangrijk. Je bent een echte creatieveling, die in combinatie met een proactieve houding en strategische blik zorgt dat er nog meer trainees binnenkomen.

Je hebt feeling met NewSkool en wil graag samen vlammen!

HANDIGE DINGETJES

Een afgeronde opleiding in de richting van marketing, communicatie, HR of Business
Ervaring op het gebied van marketing, of de ambitie om jezelf hier verder in te ontwikkelen
Creatief, proactief en komt met veel goede ideeën
Zelfstandigheid, jij bent de kartrekker van jouw winkel

Wie zijn wij?

NewSkool is een uniek bedrijf! Zowel in de manier van samenwerking als vanwege ons concept. Een Traineeship waarin medewerkers fulltime werken en daarnaast hun studie behalen is uniek in Nederland. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich ontwikkelt en het beste in zichzelf naar boven haalt! Vind jij iets interessant? Dan mag je dat onderzoeken en uitvoeren. Met het stafteam ben jij medeverantwoordelijk voor het bedrijf en zorg jij ervoor dat er veel goede kandidaten binnenstromen. Dit betekent veel verantwoordelijkheid, maar ook veel kansen.

The goods

Fulltime functie (32 tot 36 uur is bespreekbaar)

Hoofdkantoor in Den Haag en een kantoor in Amsterdam

Remote werken is mogelijk

Salaris vanaf 2.600 (afhankelijk van ervaring)

Budget om een opleiding naar keuze te volgen

Een contract voor 12 maanden en daarna een vast contract

25 vakantiedagen en extra studiedagen

Ruime onkostenvergoeding

Gezellige NewSkool evenementen

Squash en Onefit opties

Een hechte club collega’s die elkaar ook veel buiten werktijd opzoeken

Veel ruimte om je eigen werk te vormen

Interesse?

Spreekt onze vacature Recruitment Marketeer je aan? Of heb je nog vragen over de vacature?
Solliciteer dan direct hieronder of neem contact op met Mike van Zonneveld, Recruiter.

 

Mike van Zonneveld
mike.van.zonneveld@newskool.nl of via 06 24 69 01 36

Persoonsgegevens


PDF, DOC, DOCX (max 16 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Toevoegen