TRAINEESHIP Werken én Studeren

TRAINEESHIP 

Werken én Studeren

Wil je graag je wo- of hbo-diploma halen, tegelijkertijd werkervaring opdoen en ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken? En ligt je interesse bij IT? Ons traineeship Werken én Studeren/IT is dan wat voor jou! Het biedt je, naast een combinatie van werken én studeren, de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon. Dus, wil jij je loopbaan beginnen met een slimme voorsprong?

Solliciteer dan als NewSkool IT trainee!

Naast je werk en studie krijg je als trainee tijd en gelegenheid om een traject te doorlopen waar jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Je volgt trainingen en cursussen die voor jou relevant zijn. Je ontwikkeling gaat snel, omdat je jouw nieuw verworven kennis vaak direct toepast.

Wil je graag je wo- of hbo-diploma halen, tegelijkertijd werkervaring opdoen en ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken? En ligt je interesse bij IT? Ons traineeship Werken én Studeren/IT is dan wat voor jou! Het biedt je, naast een combinatie van werken én studeren, de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon. Dus, wil jij je loopbaan beginnen met een slimme voorsprong? Solliciteer dan als NewSkool IT trainee!

Naast je werk en studie krijg je als trainee tijd en gelegenheid om een traject te doorlopen waar jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Je volgt trainingen en cursussen die voor jou relevant zijn. Je ontwikkeling gaat snel, omdat je jouw nieuw verworven kennis vaak direct toepast.

Wie zoeken we?

Enthousiaste en gemotiveerde mensen, met wo/hbo denkniveau, die fulltime willen werken en in deeltijd studeren.

Een toekomstige NewSkool IT trainee bezit in ieder geval de volgende eigenschappen.

• uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

• gemotiveerd om in deeltijd een studie (wo/hbo) af te ronden

• digitaal vaardig

• initiatiefrijk en flexibel

• analytisch sterk en oplossingsgericht

• goede teamspeler

Wat bieden we?

TRAINEESHIP met onder meer

Fulltime werk bij aansprekende opdrachtgevers

zelfgekozen deeltijd wo/hbo studie, zonder terugbetalingsregeling

Praktijkgerichte trainingen en cursussen

Persoonlijk ontwikkeltraject (NewSkills)

Persoonlijke coach en studiebegeleiding

Motiverende cultuur en ongedwongen sfeer

BASISVOORWAARDEN

Een startsalaris vanaf 1900 euro bruto

Reiskosten voor studie en werk volledig vergoed

Salaris groeit bij behalen van studiepunten en certificaten

25 Vakantiedagen

10 studiedagen worden beschikbaar gesteld

Bij goed functioneren een vast contract (na 12 maanden)

NEWSKOOL TRAINEESHIP Werken én Studeren

Fase 1 – Essentials
Je begint met een kort, intensief introductietraject en stelt onder meer een loopbaanplan op; dat geeft houvast tijdens je traineeship. Als IT trainee wordt je gedetacheerd bij opdrachtgevers van NewSkool die voor jou relevant zijn. In je eerste jaar start je met vakgerichte trainingen (bijv. Agile Scrum) en behaal je in ieder geval vier basiscertificaten.

Fase 2 – Foundation
In deze fase doe je mee aan het NewSkills programma (deel 1), dat is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Je wordt op zwaardere klussen gezet in de richting waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast behaal je nog meer certificaten die voor jou relevant zijn (bijv. ITIL Intermediate) en je focust je op je studie.

Fase 3 – Young professional
Qua werk ben je zelfstandig aan de slag in het door jou gekozen vakgebied. Je doorloopt deel 2 van het NewSkills programma, dat in het teken staat van management- en adviesvaardigheden. Je ontwikkeling gaat door de combinatie van werken en studeren heel snel. Dat helpt je in je studie en motiveert je om af te studeren. En tegelijkertijd ontwikkel je je tot een IT specialist.

Interesse?

Spreekt ons traineeship Werken én Studeren je aan? Solliciteer dan direct.

Je kunt er ook voor kiezen eerst de online Meet & Greet te doen.

Mocht je meer willen weten over jouw mogelijkheden bij NewSkool?

Neem dan contact met ons op.

T 070 335 10 22
E info@newskool.nl
Whatsapp 06 29 23 20 43