Klanten vertellen

De professionele flexibele aanpak van NewSkool heeft mij enorm geholpen

JUDITH BLOM | projectmanager SSC-I

Judith Blom werkt als projectmanager voor SSC-I, de beheerorganisatie op ICT-gebied voor onder andere Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van justitiabelen en werkt met hen samen aan voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. SSC-I ondersteunt DJI daarin op ICT-gebied; van infrastructuur tot softwareontwikkeling.

 

Bij de uitvoer van Judiths projecten wordt ze ondersteund door NewSkooler Marret. Die samenwerking kwam voort uit een eerder verband van Marret bij DJI. “Marret werkte bij ons voor een ander project en dat project had op dat moment wegens uitloop tijdelijk geen werk voor Marret. Het zag er niet naar uit dat haar werkzaamheden binnen afzienbare tijd weer hervat konden worden. Op dat moment was ik juist op zoek naar ondersteuning voor mijn project, dus konden wij afspreken dat Marret naar mijn project zou overstappen.”

“Marret is een young professional die ingewikkelde discussies direct begrijpt”

Marret ging vervolgens als projectsecretaris aan de slag voor Judith. “Dan heb ik het niet alleen over standaard secretaresse werkzaamheden, maar veel meer dan dat. Dus zelfstandig kunnen werken, overzicht behouden, de rechterhand van de projectmanager.” Marret weet dat goed in te vullen en de verwachtingen meer dan waar te maken. “Ik vind het een goede en prettige samenwerking. Marret is een young professional waar ik heel goed mee kan werken, die slim is en die de ingewikkelde discussies binnen ons project over het algemeen direct begrijpt.”

 

Toch kende de samenwerking een korte pauze toen Marret met zwangerschapsverlof ging. “Ik vond dat er vanuit NewSkool goed om werd gegaan met haar zwangerschapsverlof. Tijdens haar verlof is er zonder problemen een plaatsvervanger ingezet en ook de terugkeer van Marret ging naadloos. Die professionele flexibele aanpak van NewSkool heeft mij enorm geholpen.”

 

De communicatie met NewSkool verliep soepel, zoals eigenlijk altijd het geval is. “Ik heb regelmatig contact met Vera van den Berg, fieldmanager en dat gaat goed. Nu is het natuurlijk even raar in deze tijd, waar wij eerst elkaar live konden ontmoeten is er nu vooral telefonisch contact. Ik vind dat NewSkool veel aan begeleiding doet en contact houdt met de opdrachtgever. Kortom ik ben zeer tevreden over de samenwerking met NewSkool.”

10 mei 2021

Wilt u ook een samenwerkingspartner van NewSkool worden?

 

Neem contact op met Renée van Bottenburg via 070 335 10 22 of renee.van.bottenburg@newskool.nl