ontwikkelen

Bij NewSkool staat jouw persoonlijke groei centraal. Fulltime werken en in deeltijd studeren is niet makkelijk, maar NewSkool biedt je een stimulerende omgeving waarin je wordt begeleid om een diploma te halen én veel werkervaring op te doen.

Je ontwikkeling gaat door de combinatie van werken en studeren heel snel. Wat je tijdens je studie leert, kun je vaak de volgende dag op je werk toepassen. Dit motiveert om te blijven studeren en helpt je ook om binnen je werk door te groeien naar nieuwe, uitdagendere functies. Gedurende je carrière bij NewSkool zul je bij verschillende klanten werken. Je ziet dus verschillende bedrijven van binnen en kan je zo breed oriënteren.

Binnen NewSkool doorloop je naast je studie het NewSkillstraject. Dit traject hebben we in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam ontwikkeld. Het is gericht op jouw persoonlijke (professionele) ontwikkeling en geeft je een goede basis voor de rest van je carrière. Een groot gedeelte van dit traject wordt verzorgd door de HvA en je kunt er zelfs 30 studiepunten voor behalen. De basis voor het traject wordt gelegd in het introtraject, dat je volgt vlak nadat je in dienst bent gekomen. Hier maak je kennis met NewSkool en leer je de basisvaardigheden om bij je eerste klant professioneel te functioneren.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van je vakinhoudelijke kennis. We stimuleren je dan ook om certificaten te halen die je aantoonbare vakkennis vergroten.

We bieden dus veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Het is aan jou om deze mogelijkheden te benutten.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met onze backoffice op 070 335 10 22 of backoffice@newskool.nl. Zij zijn altijd bereid je vragen te beantwoorden.