Janine

Hoe heb je NewSkool gevonden?
Nadat ik de PABO had afgerond kwam ik erachter dat ik niet in het onderwijs wilde werken, maar verder wilde studeren. Daarom ben ik gaan zoeken naar een manier om werken en studeren te combineren. Via Google kwam ik bij NewSkool terecht en dat zag er meteen goed uit.

Wat was je verwachting?
Ik wist niet helemaal zeker wat ik moest verwachten, maar ik zag wel een beetje op tegen de testen die onderdeel zijn van de sollicitatie. Het leek allemaal heel erg serieus. Serieus was het ook, maar wel met een sociaal gezicht.

Wat trof je aan en voldeed dit aan je verwachting?
Ik zag dus een beetje op tegen de testen, maar door de gezellige ontvangst werd ik meteen op mijn gemak gesteld. Misschien maakte ik ze daarom wel heel goed.
Die sfeer is nog steeds heel goed en het is heel fijn om tijdens je werk bij de klant goed te worden begeleid door je manager.

Wat studeer je?
Ik heb de PABO al afgerond en nu ga ik beginnen aan IT Bedrijfskunde omdat ik verder wil gaan in de IT. Daarnaast ga ik verschillende (IT-gerelateerde) certificaten halen. Samen met NewSkool ga ik bepalen welke het meest relevant zijn voor mijn carrièreplanning.

Wat heeft NewSkool je tot nu toe gebracht?
Binnen twee weken nadat ik door NewSkool was aangenomen kon ik bij een klant beginnen. Ik vond dus heel snel werk waardoor ik ervaring opdoe in de IT. Daarnaast ben ik certificaten aan het halen.

Zou je NewSkool aanbevelen en waarom?
Ja, voor iemand die wil werken en studeren is het een perfecte opstap. Je komt ergens binnen en je kunt ervaring opdoen. Je moet wél gemotiveerd zijn en bereid zijn om een stapje extra te doen. Als je dat stapje wilt doen is NewSkool een ideaal begin van je carrière.