aanbod100
Frank

 

Hoe heb je NewSkool gevonden?
Via een familielid hoorde ik van NewSkool. Op dat moment was ik aan het zoeken naar een nieuwe baan om te starten in de IT maar dacht er ook aan om aan mijn master te beginnen. Met NewSkool zou beide kunnen.

Wat was je verwachting?
Een serieuze groep mensen waar hard gewerkt zou worden aan studie en werk. Daarnaast dacht ik ook aan een omgeving waarin ik mogelijkheden zou kunnen ontwikkelen voor mijzelf.

Wat trof je aan en voldeed dit aan je verwachting?
Ik trof een bedrijf aan waar inderdaad hard wordt gewerkt door iedereen om werk en studie te kunnen combineren. gelukkig is het vaak minder serieus dan ik van tevoren dacht en vooral erg gezellig, ondanks het harde werken.

Wat studeer je?
Master Information Science aan de UvA, deeltijd.

Wat heeft NewSkool je tot nu toe gebracht?
Heel veel gezelligheid, de mogelijkheid mij te ontwikkelen tot een professional en een paar hele mooie klussen bij de klant.

Zou je NewSkool aanbevelen en waarom?
NewSkool is aan te raden voor studenten die weten dat studeren meer is dan colleges en feesten. Deze belangrijke onderdelen van de studie worden bij NewSkool niet vergeten, terwijl je jezelf al goed kunt ontwikkelen voor de carrière na je studie.

Hoe zou je NewSkool typeren?
Voor mij is NewSkool als een studievereniging; iedereen werkt aan z’n eigen klus (al dan niet met andere NewSkoolers) maar komt geregeld met z’n allen bij elkaar op de maandborrel voor een gezellige avond. Bovendien heb je je eigen club collega’s vanuit de verschillende trajecten binnen NewSkool of je opdrachtgever.