aanbod

NewSkool biedt gemotiveerde en slimme medewerkers met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ze zijn snel ingewerkt, hebben een verfrissende kijk en kunnen zich goed aanpassen. NewSkoolers zijn communicatief- en sociaal vaardig. Ze ontwikkelen zich door naast hun werk een HBO- of WO-opleiding te volgen en vakinhoudelijke certificaten te halen.
NewSkool detacheert medewerkers in de vakgebieden:

  • ICT (beheer)
  • Financieel/Administratief
  • Project- en Procesmedewerkers

Daarnaast hebben wij individuele medewerkers die door hun studie of specifieke werkervaring in andere vakgebieden inzetbaar zijn.

Het is niet de bedoeling dat de gedetacheerde medewerkers in dienst treden bij de opdrachtgever voordat ze zijn afgestudeerd. We zien het als onze missie om onze medewerkers te laten afstuderen en geloven erin dat wij hier het beste toe in staat zijn. Onze toegevoegde waarde is dat we onze medewerkers klaarstomen voor een professionele carrière en ze afgestudeerd afleveren aan de arbeidsmarkt. Op het moment van afstuderen komen wij onze klanten graag tegemoet doordat ze kosteloos de gedetacheerde medewerkers een aanbieding mogen doen om bij de klant in dienst te komen. De medewerkers kunnen er uiteraard ook voor kiezen om bij NewSkool in dienst te blijven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Hoving op 06 101 518 13 of door een mail te sturen aan sanne.hoving@newskool.nl.